Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Fane
2.ID In-Game: 3810
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50804
5.Orele Jucate pe Server: 12
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Stefan sunt din Bucuresti prietenii imi zic Fane , imi place fotbalul , l am practicat 5 ani de zile dar in prezent sunt practicant de Kickbox , imi place matematica si geografia in timpul liber ma joc pe calculator jocuri cum ar fi : Fivem/Rocket League si vreau sa devin jandarm pe viitor.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Incepund de la o varsta frageda am prins o admiratie pentru Politie si Trupele Speciale.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: Foarte experimentat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da !

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Manevra
2.Prenumele (Personaj): Stefan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3810
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 22 de ani
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier / Pescar amator / sofer pe autobuz / plimbat caini
7.Job Curent (Personaj): Liber profesionist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Fane Manevra sunt o persoana muncitoare si cinstita , parinti mei au decedat in urma unui atac asupra gastilor rivale din orasul meu natal urmad sa fiu crescut de bunici si doritor sa ajung in cadrul MAI , in rest imi place sport ul , sunt fost practicant de Box imi plac si animalele in special cainii si dabea astept sa intru in prima tura.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: consider ca sunt potrivit pentru poliție deoarece am o gândire rapidă,știu să lucrez în echipă
10.Diferențiere față de Alți Candidați: gândesc sub presiune
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: gândirea rapidă,condusul,comunicarea cu oameni,știu să gestionez situațiile, tras ul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus