Secțiune navigare

Cv Angajare Academia de Politie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:portocala
2.ID In-Game: 511
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50812
5.Orele Jucate pe Server:60
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Numele Meu Este Portocala , am varsta de 15 ani . In weekend ma joc fivem cu prietenii mei iar cand mai am timp ma mai joc si mai practic sa alte sporturi . Odata cu wipe ul mi sa dezvoltat asa o pasiune pentru POLITIA ROMANA . iar eu am decis sa fac o aplicatie pentru ca cine stie poate voi fi acceptat .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc ca orasul Paleto Bay sa fie un oras linistit si fara probleme
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):aproximativ 2950 h
9.Experiența în Roleplay:9.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj) Portocala
2.Prenumele (Personaj):popescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):511
4.Vechimea în Oraș (Personaj):60 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala gimnaziala si liceu + Bac
6.Joburi Anterioare (Personaj): Somer
7.Job Curent (Personaj): Smurd
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu dupa parinti este Portocala Popescu , in seama acestui nume eu imi luam foarte mult bullying la scoala care ma facea sa ma simt foarte prost fata de alti colegi . Mi am promis ca voi opri aceasta chestie cu bullying si ca ma voi face Politist , asa ca m am tinut de promisiune .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție : Am o pasiune extraodinar de mare pentru siguranta cetatenilor din orasul Paleto Bay .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu ma diferentiez de ceilalti candidati prin experianta mea relevata de la bunicul meu fost Chestor in Politia Romana
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calm , Rabdator , control sub presiune , vorbitul coerent , Spirit de echipa

Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:portocala
2.ID In-Game: 511
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50812
5.Orele Jucate pe Server:60
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Numele Meu Este Portocala , am varsta de 15 ani . In weekend ma joc fivem cu prietenii mei iar cand mai am timp ma mai joc si mai practic sa alte sporturi . Odata cu wipe ul mi sa dezvoltat asa o pasiune pentru POLITIA ROMANA . iar eu am decis sa fac o aplicatie pentru ca cine stie poate voi fi acceptat .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc ca orasul Paleto Bay sa fie un oras linistit si fara probleme
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):aproximativ 2950 h
9.Experiența în Roleplay:9.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj) Portocala
2.Prenumele (Personaj):popescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):511
4.Vechimea în Oraș (Personaj):60 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala gimnaziala si liceu + Bac
6.Joburi Anterioare (Personaj): Somer
7.Job Curent (Personaj): Smurd
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu dupa parinti este Portocala Popescu , in seama acestui nume eu imi luam foarte mult bullying la scoala care ma facea sa ma simt foarte prost fata de alti colegi . Mi am promis ca voi opri aceasta chestie cu bullying si ca ma voi face Politist , asa ca m am tinut de promisiune .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție : Am o pasiune extraodinar de mare pentru siguranta cetatenilor din orasul Paleto Bay .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu ma diferentiez de ceilalti candidati prin experianta mea relevata de la bunicul meu fost Chestor in Politia Romana
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calm , Rabdator , control sub presiune , vorbitul coerent , Spirit de echipa
Acceptat. Contacteaza un tester IC. Testul de admitere consta in Regulament OOC Politie & Regulament Server, pe care le gasesti pe Discord-ul main al serverului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus