Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Dau La Haz
Id-ul tau: 14648
Motivul banului: CK - Jefuitor
De ce doresti unban?: Pentru ce am primit eu CK? M-am dus dupa niste jefuitori ca m a sunat un prieten si am dat de unu pe camp am crezut ca el e, i am zis mainile sus si am vazut ca nu ii e frica de arma si am auzit focuri de arma, am picat 2 care trageau dupa mine si dupa am primit glont ca erau mai multi.. A venit sindicatu si mi-a dat direct CK, le am explicat situatia dar degeaba.
1. Se vede filmarea si se aude baiatul din masina pe care il prosteau "sa munceasca pentru ei"
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

Si aici un fail RP, nimeni nu mai avea treaba cu mine nu mai tinea nimeni arma pe mine... Hai ca stiti RP si am zis ca poate ma omorati nici de cum CK si ca sa nu mi pierd bunurile am luat ostatic... Hai ca stiti RP daca e. Banuri stiti sa dati. + ca si prietenul meu care era cu mine a luat ban si el.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Eu ti-am dat CK. Un CK care putea fi evitat daca asteptai sa ne uitam la filmare . CK-ul nu a fost dat pentru ca ai fost jefuitor, a fost dat pentru ca ai luat un LIDER DE MAFIE si i-ai amenintat viata, dupa care am venit pe la spatele tau si ti-am dat glont, tu neavand cum sa ma vezi, deci zic ca e destul de RP .
Prietenul tau a primit unban si nici ck nu o sa-si ia, dar tu nu. Totul se putea rezolva frumos daca asteptai sa vedem filmarea, nu sa ameninti un lider.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Ca un mic adaos, felul in care l-ai luat tu cu cutitul pe acest lider este cu carry, neavand un cutit.

New member
Pentru ca eu nu sunt mafiot sa pot sa sa l iau cu cutitu sau pistolu la cap nu am aia pe muschiul K. Am vrut sa facem un RP ca am crezut ca ma omorati si voiam sa plec deoarece dura foarte mult se vede pe filmare cum am pus cutitul in mana + cum am rulat. Puteam sa facem un role-play eu plecam si il eliberam, oricum baietii de acolo nu aveau niciunul filmare. (Cutit aveam uita-te la 0:33 cand l-am scos din buzunar)

Ultima editare:
New member
Eu ti-am dat CK. Un CK care putea fi evitat daca asteptai sa ne uitam la filmare . CK-ul nu a fost dat pentru ca ai fost jefuitor, a fost dat pentru ca ai luat un LIDER DE MAFIE si i-ai amenintat viata, dupa care am venit pe la spatele tau si ti-am dat glont, tu neavand cum sa ma vezi, deci zic ca e destul de RP .
Prietenul tau a primit unban si nici ck nu o sa-si ia, dar tu nu. Totul se putea rezolva frumos daca asteptai sa vedem filmarea, nu sa ameninti un lider.
Ca un mic adaos cand in realitate liderul unei grupari este luat cu cutitul la gat pe la spate toti mafiotii lasa armele jos nu are niciunu curaj sa traga pt ca tu cand ai tras avand cutitul la gatul lui eu il omoram in viata reala si pe el. Pana la urma am nimerit bine liderul sa l iau :)) ca daca era vreo sageata mai spuneam ca trageai, mersi pentru informatie.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Ba da, tocmai la asta ne si uitam. Si nu poti sa rulezi ca iei pe cineva cu cutitul daca tu nici nu ai cutit. Si ca sa stii, nu trebuie sa fii mafiot ca sa iei pe cineva cu pistolul la cap. Ai nevoie doar de pistol .50 si /th. Din punctul meu de vedere ce ai facut tu a fost un mare fail.
Eu fiind sindicat iar tu luand un lider pe sus, am decis ca meriti CK, liderul fiind important pentru mine.
Si degeaba zici de frica, eu fiind in spatele tau fara ca tu sa vezi ce fac. Si nu cred ca ai vazut un om irl cum moare cand e impuscat, nu e ca in filme. Eu personal nu sunt de acord sa ti se scoata ck-ul.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Numai postati aici, asteptati raspunsul lui @xFrosTy

New member
Ba da, tocmai la asta ne si uitam. Si nu poti sa rulezi ca iei pe cineva cu cutitul daca tu nici nu ai cutit. Si ca sa stii, nu trebuie sa fii mafiot ca sa iei pe cineva cu pistolul la cap. Ai nevoie doar de pistol .50 si /th. Din punctul meu de vedere ce ai facut tu a fost un mare fail.
Eu fiind sindicat iar tu luand un lider pe sus, am decis ca meriti CK, liderul fiind important pentru mine.
Si degeaba zici de frica, eu fiind in spatele tau fara ca tu sa vezi ce fac. Si nu cred ca ai vazut un om irl cum moare cand e impuscat, nu e ca in filme. Eu personal nu sunt de acord sa ti se scoata ck-ul.
Arata-mi unde scrie in regulament ca pentru ce am facut eu trebuie sa fiu sanctionat cu CK, faci tu regulile cum doresti? Nu a fost niciun fail, a fost totul gandit, pistolul nu puteam sa l scot deoarece erati cu pistoalele in mana si in viata reala dura mult ca nu tineam pistolu in buzunar asa ca am scos cutitul din buzunar si i l-am pus la gat, am rulat totul. Fail rp a fost din partea voastra ca m-ati omorat eu avand cutitul la gat liderului vostru, nu era vreo sageata ca sa spuneti ca puteti trage. Gandeste putin logic... + ca nimeni nu mai era atent ce fac.. fata aia statea pe tableta, ailalti erau pe ganduri pe acolo nu mai era nimeni atent la ce fac eu + nici o arma pusa pe mine. @Denisjke HAOSRO

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Discutat pe discord. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus