Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:cretu#seful#la#femei
Id-ul tau:36462
Motivul banului:CK --> Jefuitor de duminica prins si si-a dat discone
De ce doresti unban?:pentru ca am loat ck fara motiv ca sa creat 100 de feiluri a loat dupa mine cand eram mort sa blocat si vocea vorbeam intruna a facut si meta am dat quit ca nu venea adm la tk si cand am vrut sa intru am loat ck fara motiv dela george ca io nu am avut sfoara nimic pe mine si rp daca era nu loam ck nici sindicatul nu era acolo
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
VERE CUM ADICA TU NU AI VAZUT FILMARE DELA CAPATUL RP SI MIAI DAT CK+CA NU ERA SINDICAT MIE IMI DAI CK CU IE FENTA CK ASTA DACA NU ERA SINDICAT PE SV SI EU VORBEAM INTRUNA TU TE AUZI CE SPUI
IO ZIC CA NU IE NICI O FENTA CK CA NU ERA NICI UN SINDICAT ON SI NU AVEA CE SA IMI FAC DOAR SA MA PRINDA RP SI ATA SI TREBUIA SA IMI DAI DICOENCT RP SI LOR NU LEAI FACUT NIMIC CA MA JEFUIT CAND ERAM MORT SI EI AU JEFUIT DALE SI LOR CK CA A ZIS SAKE CA SE DA CK SI IC SI OCC DACA JEFUIESTE MAFIOTUL CE IE ASTA DACA FFRATE ITI FAC RECLAMATIE STAFF AM INTELES ESTI GRAD MARE DA NU TREBUIE SA ABUZEI DE EL

Member
ASTA NU IE FENTA CK DACA NU ERA SINDICAT PE SV INTERSEAZA CA IAU CK FARA MOTIV

Atașamente

• Captură de ecran 2024-08-26 103059.png
    Captură de ecran 2024-08-26 103059.png
    325,3 KB · Vizualizări: 6
𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
VERE CUM ADICA TU NU AI VAZUT FILMARE DELA CAPATUL RP SI MIAI DAT CK+CA NU ERA SINDICAT MIE IMI DAI CK CU IE FENTA CK ASTA DACA NU ERA SINDICAT PE SV SI EU VORBEAM INTRUNA TU TE AUZI CE SPUI
IO ZIC CA NU IE NICI O FENTA CK CA NU ERA NICI UN SINDICAT ON SI NU AVEA CE SA IMI FAC DOAR SA MA PRINDA RP SI ATA SI TREBUIA SA IMI DAI DICOENCT RP SI LOR NU LEAI FACUT NIMIC CA MA JEFUIT CAND ERAM MORT SI EI AU JEFUIT DALE SI LOR CK CA A ZIS SAKE CA SE DA CK SI IC SI OCC DACA JEFUIESTE MAFIOTUL CE IE ASTA DACA FFRATE ITI FAC RECLAMATIE STAFF AM INTELES ESTI GRAD MARE DA NU TREBUIE SA ABUZEI DE EL
Deci eu m.am uitat la filmare decamd v.a prins dar nu am stat sa mă uit amănunțit la toată. Am văzut când v.a prins și după i.am zis sa de.a mai înainte până când ți.ai dat disconnect. Nu am făcut nici un abuz pentru că tu nu aveai voie sa îți dai disconnect in RP mai ales când ăștia s.au rugat de un băiat din sindicat sa intre pe server că sa rezolve problema. Băieții ăia aveau dreptul să va tina maxim 2 ore in RP, timp in care ajungea și sindicatul. Și cum ai spus și tu CK pentru jefuit se da și ooc când vezi dovezi.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Și nu mai fi așa revoltat pe chestia asta pentru că trebuia să știi și să îți asumi că sunt șanse să se întâmple asta din moment ce mergeți la jefuit

Member
salut vad ca ai facut inca o cerere si ti a raspuns george mai amanuntit, sper ca te ai lamurit!! te rog sa nu mai faci inca o una, pentru ca va fi respinsa si vei primi si un warn! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus