Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:cretu#seful#la#femei
Id-ul tau:36462
Motivul banului:CK --> Jefuitor de duminica prins si si-a dat discone
De ce doresti unban?:pentru ca am loat ck fara motiv ca sa creat 100 de feiluri a loat dupa mine cand eram mort sa blocat si vocea vorbeam intruna a facut si meta am dat quit ca nu venea adm la tk si cand am vrut sa intru am loat ck fara motiv dela george ca io nu am avut sfoara nimic pe mine si rp daca era nu loam ck nici sindicatul nu era acolo
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
mersi george vi la tk si imi dai ck si nici sindicatul nu era acolo nici macar nu stiati in rp daca am jefuit sau nu cand ei au facut 100 de failuri meta ma jefuit cand eram mort mai multe ie vina mea ca nu vine adm la tk ca misa blocat vocea io am loat ck si ei nu au loat nimic

Atașamente

• Captură de ecran 2024-08-25 225709.png
    Captură de ecran 2024-08-25 225709.png
    697,4 KB · Vizualizări: 1
𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Salut, tu după ce ți.ai dat disconnect și eu am venit la ticket am așteptat minim 5 minute s bad daca reintri pentru a continua rp. Nu este vina mea că tu ți.ai dat disconnect pentru că eu nu am știut ce rp au făcut ei cu tine. Pe filmare am văzut doar când v.a prins și când v.a dus acolo unde ți.ai dat disconnect. Iar legat de sindicat nu era nimeni on din acest motiv nu a venit nimeni. Iar tu părăsind serverul in timp ce aveai rp cu ei și riscai sa iei CK părerea mea sinceră este că asta a fost o fenta CK

Member
Din câte a spus George ck ul rămâne! Ți se va reseta caracterul în curândT/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus