Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Calinachio
Id-ul tau: 11162
Motivul banului: ck
De ce doresti unban?: buna seara in primul rand , doresc unbann pentru ca am fost banat pe nedrept , pe la ora 02:00 azi dimineata , eram pe server cu inca 2 agenti diicot la celule , erau mai multi mafioti care asteptau pentru a fi procesati , eu le am spus colegilor mei sa ii proceseze pentru ca eu voiam sa ies , era foarte tarziu si voiam sa ies de pe server .
Dupa care unul dintre agenti nu ma ascultat asa ca i am dat un pumn pentru ca nu ma asculta efectiv , dupa care el imi spune mie sa o dam parte in parte , eu ma pun off duty pentru ca nu voiam sa am probleme din cauza lui . Iar pe urma a aparut @@Denisjke HAOSRO si i a dat ban lui pe motiv ck si mie la fel , dar eu nu am avut efectiv nici o vina , am primit pe nedrept ! uitati si o dovada cum persoana recunoaste ca eu nu am nici o vina , https://limewire.com/d/3EheS#4Ucu5TQJ4w
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu nu am

JKE SEFU
Membru staff
Ck-ul va ramane, ma uitam de jumatate de ora la voi cu noclipul, nu mai vreau s-aud. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus