Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: juliano
Id-ul tau:33820
Motivul banului: mi a dat ck pe nedrept ca asa stie robica sa faca cand nu i convine ceva. Eram la oficializare trb sa furam o masina baietii au furat o si pe cascuta se auzea ca se trage suntem langa masina, cand am ajuns in zona respectiva am vazut o persoana cu o arma in mana care tragea spre oamenii mei iar in momentul acela am scos pistolul si l am impuscat nu se vedea cine este si era victor micula apoi dupa ce robert a vazut ca e picat a inceput sa strige ca cine l a picat pe asta, putea sa zica pe cascuta sa nu traga nimeni acolo la masina ca era si el pe cascuta dar asa face de fiecare data cand nu i convine ceva si nu i ies lui lucririle da ck la oameni .

Inteleg ideea de ck atunci cand faci ceva esti prins de sindicat , incerci sa jefuiesti pe cineva si esti prins sau alte lucruri dar aici a fost o neintelegere si o lipsa total de comunicare pt ca el era pe cascuta si putea sa vorbeasca

De ce doresti unban?: sa mi continui viata pe oras pentru ca am afaceri si treburi nerezolvate cu anumiti oameni
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Atașamente

• Screenshot 2026-01-21 113543.png
    Screenshot 2026-01-21 113543.png
    75,1 KB · Vizualizări: 4
Ultima editare:
JKE SEFU
Membru staff
Voi discuta cu Robica iar daca esti eligil sa til scot, ti-l voi scoate eu. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus