Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Aerocox
Id-ul tau:21064
Motivul banului:ck
De ce doresti unban?:pentruca armani a facut mare failuri dela fail rp la meta gaming la arma in znpb
Ban-ul este activ si pe discord?: nu
Adaugari armani are ciuda pe mn si a vrut sami dea ck cu orice pret fara a avea dovezi mia luat si masina si mult mai multe
Stiu ca e un tk greu da sper sa fie sanctionat respectivul si eu sami eau unck
video cu tot ce sa itamplat:

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Lasă o poză cu banul te rog , când încerci să te conectezi la servet

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Numele tau: Aerocox
Id-ul tau:21064
Motivul banului:ck
De ce doresti unban?:pentruca armani a facut mare failuri dela fail rp la meta gaming la arma in znpb
Ban-ul este activ si pe discord?: nu
Adaugari armani are ciuda pe mn si a vrut sami dea ck cu orice pret fara a avea dovezi mia luat si masina si mult mai multe
Stiu ca e un tk greu da sper sa fie sanctionat respectivul si eu sami eau unck
video cu tot ce sa itamplat:
Parerea mea sincera si presupun ca asta vor spune si ceilalti ca atat timp cat ti.a dat un lider sindicat ck, ck v-a ramane. Totodata tin sa precizez faptul ca ei nu pot da ck ei doar te baneaza si il roaga pe Denis sa iti de-a ck. Nu am putut omite faptul ca la finil am auzit pe filmare discordul tau cea ce inseamana ca si tu ai facut meta. Iar in ultimul rand tin sa precizez faptul ca denis le.a dat celor doi grad de staff tocmai pentru a bana persoanele care trebuie sa primeasca ck! tin sa mai precizez si faptul ca daca nu aveau dovezi clare ca te.au prins la jefuit nu iti dadeau ck! Asa ca parerea mea sincera e ca singurul mod in care poti scoate ck este sa il platesti! In continuare iti urez succes si spor la viitoarele roleplay-uri!

Member
Fii atent ck lam cerut eu dela denis si meta nu e ca prietenii mei doar se uitau ce fac .

Member
Pentru ca voiam sa ma joc pe sv.
Va rog mult datimi macar averea pe care o aveam pe 21064.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Pai stai așa că tu ai primit CK nu BK deci te poți juca în continuare!

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Bun deci ți.am explicat cum sta treaba. CK a fost dat deja iar singurul mod in care îl poți scoate e sa îl plătești la Denis. Așa că sper că m.am făcut destul de înțeles!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus