Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: filthy
Id-ul tau: 26931
Motivul banului:

Connection rejected by Den1sjke1997's server: [HAOS] Ai blacklist!
Banat de: Consola
Motiv: Salut envy ( FARA DREPT )
ID-ul tau: 26931

De ce doresti unban?: nu stiu ce sa inamplat eu stateam afk la ffa la un perete si cand am venit la laptop am vazut ban
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu stiu daca mia dat ban dar nu sunt pe ele eu am laptop de 3 4 zile

New member
eu nu am facut nimic am vrut sa intru in familie cu un baiat care ma chemat si mia zis cami trebuie 80 luni si am facut la ffa afk si am laptop de putin timp si este primul meu server pe care ma joc a fost greseala poate

New member
pe baiat il chemam mr maximus am poza daca vrei cum mia dat invitiatie pe aplicatia albastra sa intru in familie

Member
Envy cat de prosti crezi ca suntem? Stim deja ca ai facut ban evade si ca tu esti, chiar te laudai unora in privat ca ai facut.1749827235666.png1749827299726.png
+ Aceleasi IP-uri si pe FiveM. Chiar daca povestea ta ar fi adevarata, ceea ce nu e, sa inteleg ca te joci de la el din casa cu laptopul cumparat de la el a? Cu tot cu emailurile lui si conturile lui?

Respins. Nu mai calci pe acest server in viata ta.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus