Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Andrei
Id-ul tau: 251
Motivul banului: FARA DREPT DE REINCARCANARE
De ce doresti unban?: Doresc unblacklist deoarece nu am nicio vina.In seara de 25.06.2024 am primit blacklist deoarece fratele meu era nervos pe Denisjke deoarece l-a rugat pe Fonicu sa m-a aduca pe mine si pe niste baieti cu care am jefuit cu cateve ore inainte la el pentru a ne da ck(fratele meu nu stia ca daca se intampla asta Denisjke o sa ne ierte si o sa ne dea inca o sansa).Apoi fratele meu s-a dus sa imi ia navy-ul din masina pentr a-l omorî pe Denisjke, ceea ce a si reusit.Apoi am primit blacklist(eu si fratele meu stam cu parinti diferiti deoarece sunt divortati, el era in vizită)
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu

Atașamente

• Screenshot 2024-06-29 000837.png
    Screenshot 2024-06-29 000837.png
    37,3 KB · Vizualizări: 24
Member
Numele tau: Andrei
Id-ul tau: 251
Motivul banului: FARA DREPT DE REINCARCANARE
De ce doresti unban?: Doresc unblacklist deoarece nu am nicio vina.In seara de 25.06.2024 am primit blacklist deoarece fratele meu era nervos pe Denisjke deoarece l-a rugat pe Fonicu sa m-a aduca pe mine si pe niste baieti cu care am jefuit cu cateve ore inainte la el pentru a ne da ck(fratele meu nu stia ca daca se intampla asta Denisjke o sa ne ierte si o sa ne dea inca o sansa).Apoi fratele meu s-a dus sa imi ia navy-ul din masina pentr a-l omorî pe Denisjke, ceea ce a si reusit.Apoi am primit blacklist(eu si fratele meu stam cu parinti diferiti deoarece sunt divortati, el era in vizită)
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu
@Denisjke HAOSRO

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus