Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:FURY
Id-ul tau:14869
Motivul banului:hack la razboi
De ce doresti unban? pentru ca am folosit vizualele la razboi din pura prostie si din invidie pt ca alti admini foloseau blipsurile, sunt in blacklist de cateva luni, am incercat alte servere dar nu ma regasesc pe niciunul ca pe haos romania si as vrea sa mai primesc o sansa. am petrecut mult timp(sute de ore) si am depus mult efort ca sa ajung unde am ajuns in aceasta comunitate, am si o avere considerabila pentru mine cu toate ca pentru altii nu ar parea si doar eu stiu cat am muncit pentru lucrurile pe care le aveam, am multi prieteni, ma cunoscu cu multa lume, am incercat sa ofer si sfaturi playerilor noi cand nu se descurcau si am si multe amintiri frumoase si nu as vrea sa pierd tot din cauza unei lipse de minte din partea mea. Din aceste motiv as dori inca o sansa, sunt constient ca nu sunt multe sanse sa mi se scoata blacklistul dar tot incerc pentru ca incercarea moarte n-are si stiu ca toti administratori, helperi si fondatorii tin la oamenii din comunitatea lor, chiar imi pare rau pentru ce am facut.
Ban-ul este activ si pe discord?:da discord id:797920008620474380

Atașamente

• image.png
    image.png
    440,9 KB · Vizualizări: 5
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus