Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: Stoica Gambino
Id-ul tau: 29108
Motivul banului: ,,mars da te n slbz''
De ce doresti unban?: Cu ceva vreme in urma, prin vara, a avut loc un conflict intre mine si un membru al echipei staff. Eu incercam sa imi lamuresc o problema si o posibila greseala facuta de ei dar adminul intr-un punct m-a injurat iar dupa ne-am certat pe chat-ul ooc de pe sv de discord. Imi pare nespus de rau, deja a trecut o lunga perioda de timp si cu toate ca am incercat sa ma reintegrez pe un alt server, nu am reusit. Ma simt ca acasa in acesta comunitate plina de oameni dragi si imi doresc din toata inima unbk. Pot sa o iau de la 0, nu este absolut nicio problema dar tot ce imi doresc este sa recapat accesul pe server. Va multumesc frumos!
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) 1413099925536768081

New member
Intr-adevar, este fara drept si imi regret pacatele dar sper din toata inima ca domnul Denisjke ma va intelege si imi va scoate bk, multumesc mult!

Sus