Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Dragonel
Id-ul tau: 21229
Motivul banului: eram cu denisake in heli face accident bubuim toti apare envy vroia filmare de la alejandro toti au luat respawn eu eram acolo cred ca luam si eu intr-un minut ceva de genu dintr-o data eram cu revive in picioare envy nu ma nici vedea a venit un admin la el a zis ca mi-a dat kit sa dus pe voice cu denisake si nea dat blacklist la amandoi lui ia da unblacklist si mie mi a ramas ca am facut maradona da nu am facut nici o maradona plm pe loguri apare doar ca am iesit cand mi-a dat blacklist
De ce doresti unban?: pentru ca sa facut o greseala ? la loguri nu stiu mi se pare pe nedrept
Ban-ul este activ si pe discord?: nu 1745337090082.png

New member
+ ca de 2 zile stau sa pic pe live am picat odata ieri si ai dat la altu gresit 21229 eu sunt si ai dat la 22299 parca si ai zis ca verifici ti-am dat mesaj si nu ai mai verficat.... azi la fel nu apareau mesajele cand trimiteam id-ul meu.....

New member
@Denisjke HAOSRO denis eu nu am fost implicat in vreun schimb de focuri sau ceva de genu, eu eram mort la un ticket unde era carillo si envy, carillo a plecat, iar envy era acolo langa mine si isi dadea bandaje, si dintr-o data fara vreun motiv am luat blacklist cu motivul "si tu la fel" nu am inteles ce am facut sau care era situatia

Ultima editare:
New member
Am oprit filmarea ca am crezut ca imi cere și mie filmare de la bătaie si am vrut sa văd dacă mi-a filmat bine

New member
cred ca stim de ce aveam eu revive ce lache macar de recunostea ca el mi-a dat 1746120674334.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus