Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Clown
Id-ul tau: 2140
Motivul banului: STREAMPROOF
De ce doresti unban?: Eram pe vc cu nephtys ples krater mai multi si a venit random germanu si am mai inceput sa glumim si i am zis in gluma germanu hai la pc check si i am zis ca acum ii trimit aplicatie de verificat si i am trimis random link u de la skrip sa mai radem si noi mai alea si dupa a zis ia hai da tu parta si mi a trimis cv ocean si la final mi a zis ca arata oceanu ca a detectat cv streamproof app s au nu mai stiu cum a zis si a venit tlb si mi a dat bk. Eu din cate stiu streamproof u este in hack si daca era ceva aparea direct hack u ca pana la urma asa trb sa apara dar mi a zis ca am sters eu hack u si de aia nu apare ceea ce nu cred ca este posibil ca tot raman urme. Parerea mea e ca ori e de la ceva aplicatie ori e ceva la mijloc ca eu mi am si resetat windows u acum 5 zile ca aveam C-ul pe rosu si nu stiu de ce as da cu hack u pe haos ca nu am fost la batai deloc un glont nu am tras in oameni decat la vanator si ma si joc de 1-2 ani pe sv
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
S-a discutat deja in ticketul de pe discord.
Din pacate bk-ul ramane.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus