Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Tudor
Id-ul tau:546
Motivul banului:prins pe alt sv ca si off
De ce doresti unban?:pai eram pe live la denis si face dastea ca la 100k tap tap da unbk la 2 pers si am picat si eu sa iau unbk si nu ma gasit pt ca aveam ban pe dis si a zis ca daca sunt envy nu imi da unban a dat skip la alta persoana si peste vreo 1 zi ia dat unban la un baiat de avea 7 banuri de hack si eu nu am luat si aveam un singur ban pentru ca recunosc am fost prost dar chiar imi place sv si cred ca as merita o sansa va rog
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
1219687289924485151

Well-known member
@tudorpanait1 Pe discord ai primit unban, discord.gg/haosro , daca nu iti merge cu link ul asta, imi dai mesaj pe discord si iti trimit alta invitatie.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Nu are nici o relevanta, eu pot alege strict cine primeste si cine nu si nu sunt obligat sa dau nici o explicatie nimanui.
Bk-ul ramane cu drept de plata sau astepti unbkall, dar daca ai pentru hack, poti astepta mult si bine c-o faci degeaba. T/C.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus