Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:roberto
Id-ul tau:21332
Motivul banului:: Bypass.fun ce sa facem, modernizativa metodele ca sunt old deja.
De ce doresti unban?:doresc unban deoarece haos esti primul meu sv de fivem si aici mi am facut toti prietenii si toate cunostintele virtuale,in primul rand vreau sa imi cer scuze in fata lui robica pentru ca m am certat cu el si a fost vina mea,in al doilea rand am luat ban pentru cheat dar eu doar instalasem cheatul crezand ca imi apare in panelul acestuia daca mai exista,as dorii o a doua sansa ca si cum alejandro care a rupt codu nu si a platit odata banu si tot se joaca pe sv,si multii din ei,de fiecare data cand am avut ban pentru bug abuse diss la razboi fenta somaj si banurile temporare mi le am platit pentru ca iubesc acest sv si are un loc special in inima mea,de cand am inceput sa ma joc din vara lui 2024 am simtit ceva ce nu pe multe sv nu le am simtit pentru ca aici comunitatea este una puternica si care se ocupa,high staff ul sunt cei mai de treaba dp tot fivem ul romanesc si tot asa,numai am bani sa il platesc deoarece suntem intr o situatie financiara foarte proasta pentri ca daca as avea bani ca si altii plateri dp sv as face multe dar nu,as dorii o a doua sansa va rog mult din tot sufletul.Iubesc haosul#3.1 IN CURAND
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

JKE SEFU
Membru staff
Ghinion, ti-l platesti, v-am oferit deja o sansa in IUNIE, trebuia sssa fiti destepti sa profitati de ea:) t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus