Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Bxgdan
Id-ul tau:579
Motivul banului:"fenta ck"
De ce doresti unban?: am fost la jefuit cu id 51, ne am dat jos la un băiat din vagos pe grove și l am jefuit.Respectivul scria pe /me ca nu aude asa ca a durat ceva pana am terminat cu el.Dupa ce l am jefuit am plecat, dar imediat au venit 2 sau 3 mașini cu oameni din vagos care ne au picat,dacă acel băiat nu avea voice,si nu auzea cum i a chemat pe acei baietii care au venit???.Sa zicem ca fost coincidenta dar de unde știau ca suntem jefuitorii și cu ce motiv ne au picat?
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

Member
Salut ! Lasă mi o poză cu banul + încarcă filmarea pe youtube cu tiket ul să vedem exact ce s-a întâmplat ! Ai la dispoziție 24h

New member
Salut ! Lasă mi o poză cu banul + încarcă filmarea pe youtube cu tiket ul să vedem exact ce s-a întâmplat ! Ai la dispoziție 24h
1726142839061.png
am primit bk nu ban,si nu a fost un tk, am dat diss pentru ca am fost omorati fara motiv si s-a facut fail

Member
la fail nu se raspunde cu fail bk ul ramane !! ai dreptul sa l platesti t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus