Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Alex
Id-ul tau:2822
Motivul banului:troll
De ce doresti unban?:Deoarece in timp ce ma jucam pe server. Am mers la baie si am lasat calculatorul deschis pe server. Eu am un frate mai mic si el tot se joaca gta pe calculatorul meu. Deci in timp ce Eu am fost la baie. ghici ce a facut el? Sa pus sa se joaca pe pc ul meu crezand ca e gta. Dupa ce si a făcut prostiile adica (troll ul) lui pe server(El nu stie ce e fivem) Am venit de la baie cu un ban permanent direct. Si dupa el a zis ca nu stie ce sa întâmplat si a zis ca il injurau oameni pe gta (fivem) si ca dece vorbesc română. Deci va rog scuzați-mă pentru asta. Promit ca nu o sa mai se intample. si nu am crezut ca se va intampla. Totusi de Creciun Fi mai bun, Dati mi unban si veselii. Va rog
Ban-ul este activ si pe discord?:

Atașamente

• Screenshot_20231221_081147_Discord.jpg
    Screenshot_20231221_081147_Discord.jpg
    58,3 KB · Vizualizări: 12
Active member
Numele tau:Alex
Id-ul tau:2822
Motivul banului:troll
De ce doresti unban?:Deoarece in timp ce ma jucam pe server. Am mers la baie si am lasat calculatorul deschis pe server. Eu am un frate mai mic si el tot se joaca gta pe calculatorul meu. Deci in timp ce Eu am fost la baie. ghici ce a facut el? Sa pus sa se joaca pe pc ul meu crezand ca e gta. Dupa ce si a făcut prostiile adica (troll ul) lui pe server(El nu stie ce e fivem) Am venit de la baie cu un ban permanent direct. Si dupa el a zis ca nu stie ce sa întâmplat si a zis ca il injurau oameni pe gta (fivem) si ca dece vorbesc română. Deci va rog scuzați-mă pentru asta. Promit ca nu o sa mai se intample. si nu am crezut ca se va intampla. Totusi de Creciun Fi mai bun, Dati mi unban si veselii. Va rog
Ban-ul este activ si pe discord?:
salut denis a specificat clar cu drept de plata
discord: denisjke

T/C

Administrator
discord.gg/haosro
Contact(discord): geoastra55

6d093dcbeb0015d8bb555c984f74c254.jpg

HAOS România💎​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus