Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Id-ul tau: Jonny
Motivul banului: staff pe alt sv si in factiune pe haos
De ce doresti unban?: miam luat ban pe motiv staff pe alt sv dar eu aveam staff pe un grup de discord fiindca i ajut pe aceeia sa fac ceva la sv si au zis sami dea grade si la cine eram in factiune a vazut ca am grade de staff dar sv nici macar nu exista in romania adica eu nus staff pe niciun sv se numeste ca si paranteza street life romania eu dar i ajut pana in ziua cu deschiderea sv ca stiu sa fac niste chesti pe discord si mau rugat sa i ajut si miau dat grade de helper in teste daca am nevoie adica acu nici nu mai is pe sv ala de dis ca miam terminat treba ce mau pus so fac ca mis prietreni
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) 920014449652412486

Member
Salut andrei scrie clar nu ai voie pe alt servar intro factiune daca vrei sa fie scos banu platesti la @Denisjke HAOSRO la donatii 30 de euro costa daca te instereseaza cat e T/C!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus