Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:andrei
Id-ul tau:8383
Motivul banului:nu stiu frate,eram in rolplay cu 3 baieti mă băteam aia au facut tk in el,a venit adminul eu nu am stiut ca sa facut tk in rp,si m am dus inapoi la ei am trecut frumos unu mia dat un pumn care era langa admin si apoi am dat si eu in el si mia dar ban pe motiv de trolll:)))
in ce lume trăim?
eu de unde voiai sa stiu ca sa facut tk in rp

Member
Numele tau:andrei
Id-ul tau:8383
Motivul banului:nu stiu frate,eram in rolplay cu 3 baieti mă băteam aia au facut tk in el,a venit adminul eu nu am stiut ca sa facut tk in rp,si m am dus inapoi la ei am trecut frumos unu mia dat un pumn care era langa admin si apoi am dat si eu in el si mia dar ban pe motiv de trolll:)))
in ce lume trăim?
eu de unde voiai sa stiu ca sa facut tk in rp
@TLB3035

Member
Salut nu trebuie sa dai tag la tot stafu , posteaza o poza cu banu si daca ai filmare

Member
Salut nu trebuie sa dai tag la tot stafu , posteaza o poza cu banu si daca ai filmare
Ca eu nu prea cred ca am gresit cu nimic ca eram in el cu aia si aia au facut tk in rpnu aveam eu de unde să știu că e admin,dar nici nu a știut să spună ba de ce faci asa ce ai de dai in ei

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus