Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Costel Miju
Id-ul tau:3299
Motivul banului:comportament neadecvat la tk
De ce doresti unban?:deoarece l am intrb ce e ala rp si el mi a zs ca faci arogante bn si mi a dat si mai era totii oameni de stateau si nu a dat deranjare tk si unui baiat in timpul tk meu mi a furat masina si a plc si i a dat pt citeste regulamentu in loc sa ii dea pt fail rp ca nu a rulat si intr una ma provoca sa il injur
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

Active member
Numele tau:Costel Miju
Id-ul tau:3299
Motivul banului:comportament neadecvat la tk
De ce doresti unban?:deoarece l am intrb ce e ala rp si el mi a zs ca faci arogante bn si mi a dat si mai era totii oameni de stateau si nu a dat deranjare tk si unui baiat in timpul tk meu mi a furat masina si a plc si i a dat pt citeste regulamentu in loc sa ii dea pt fail rp ca nu a rulat si intr una ma provoca sa il injur
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu
Salut ! Banurile temporare raman, daca doresti sa il plateste il contactezi pe Denis pe discord "denisjke".Ai primit 3 zile ban pe motivul " comportament neadecvat la ticket" , din pacate banul ramane. Daca a fost o greseala astept sa pui dovevi clare sau astepti pana expira banul pe data de 16.12:2023 ora Romaniei 19:02.

1702574180729.png
Contact(discord):_geoastra55_
Moderator Haos Romania
discord.gg/haosro

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus