Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Numele tau: Sebi
Id-ul tau: 1589
Motivul banului: HACK - Vehicle Spawn
De ce doresti unban?: pentru ca e ban dat pe nedrept de AC, posibil sa fi fost de la ping / pot sa fiu luat si la pc check daca e nevoie
Fratele meu nu are filmare ca nu ii duce pc-ul, inainte de ban eram la showroom paleto si incercam sa vand masina. Dupa cateva minute i-a dat disconnect de pe server si el a crezut ca e de la ping (ca noi avem probleme destul de mari cu netu in UK) si nu a mai intrat inapoi. 1 ora mai tarziu cand a vrut sa intre pt giveaway, a vazut ca e banat.
Am specificat ca fratele meu nu are filmare, ca nu ii duce pc-ul, dar totusi creca se poate vedea in loguri ce facea la momentul cand banul s-a dat, sau daca nu, sa fie luat la pc check.
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.