Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Andrei bazatu
Id-ul tau:366
Motivul banului:nu știu frt nu am făcut nmk(cică batjocora la tk by 7 ...nu mai știu id ul ..
De ce doresti unban?:ca nu am făcut nmk și ca e cel mai the Best sv
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

Like

New member
Salut, am venit la ticket-ul tau, si ti-am explicat frumos ca imi trebuia o filmare, la urma au venit niste oameni care incercau sa deranjeze ticket-ul ca aparent 'au vrut sa ti fure masina'.
Mi-au aratat filmare cum ca era masina lor iar tu ai inceput sa faci burnout langa mine cand vorbeam cu ei, vorbeai peste mine, le vorbeai urat lor iar eu ti-am dat deranjare tk.
Cand am venit la jail m-ai luat cu 'ce grad esti' iar eu raspund cu 'helper in teste, la care tu ai inceput sa ma iei la misto ca sunt helper in teste
Banul ramane, multumesc.

Member
buna, asteptam un raspuns de la adminul care te a banat
@Stefan01 ce s a intamplat?
Am făcut doua cereri din grsl. Și am sa pun aici ce am pus și la celalalt!i. am spus doar ca , ce pretenții sa am și eu de la un HP în teste ca îmi dăduse 240min jail ca am făcut deranjare tk la tk ul meu ( o sa ii fac reclamație mâine pe tema asta)și fac după tk la jail și I am spus ca ce pretenții sa ai la un HP în teste cu gândul ca toți îmi spun ca un HP în teste nu se poate baga peste un grad mai mare , gen sa îmi scoată jail ul ) poate ca si eu am greșit însa..... îmi pare rău dar ... el sa îmi dea asa jail mai m am sup. Și eu oleacă.mulțumesc!

New member
Am făcut doua cereri din grsl. Și am sa pun aici ce am pus și la celalalt!i. am spus doar ca , ce pretenții sa am și eu de la un HP în teste ca îmi dăduse 240min jail ca am făcut deranjare tk la tk ul meu ( o sa ii fac reclamație mâine pe tema asta)și fac după tk la jail și I am spus ca ce pretenții sa ai la un HP în teste cu gândul ca toți îmi spun ca un HP în teste nu se poate baga peste un grad mai mare , gen sa îmi scoată jail ul ) poate ca si eu am greșit însa..... îmi pare rău dar ... el sa îmi dea asa jail mai m am sup. Și eu oleacă.mulțumesc!
Eu ti-am dat ambele sanctiuni, nu alt grad mai mare

Member
Salut, am venit la ticket-ul tau, si ti-am explicat frumos ca imi trebuia o filmare, la urma au venit niste oameni care incercau sa deranjeze ticket-ul ca aparent 'au vrut sa ti fure masina'.
Mi-au aratat filmare cum ca era masina lor iar tu ai inceput sa faci burnout langa mine cand vorbeam cu ei, vorbeai peste mine, le vorbeai urat lor iar eu ti-am dat deranjare tk.
Cand am venit la jail m-ai luat cu 'ce grad esti' iar eu raspund cu 'helper in teste, la care tu ai inceput sa ma iei la misto ca sunt helper in teste
Banul ramane, multumesc.
Frt ți am explicat nu am făcut burnout, încercăm sa ies de acolo și sa plec , Tico ul era dat de Geoastra am pe filmare cum mi la dat ma frt , ai mila trg , îmi pare rău dar m am supărat și eu ca nu voiam sa fac cu intenție *burnout* voiam sa urc

New member
Am sa te rog sa numai dai tag la tot staff-ul de pe haos, alegerea e a mea daca ramai banat sau nu, iar eu am luat decizia sa ramai banat pana iti iei unban.
Daca numai ai alte intrebari am sa te rog sa numai faci fc.

Member
Am sa te rog sa numai dai tag la tot staff-ul de pe haos, alegerea e a mea daca ramai banat sau nu, iar eu am luat decizia sa ramai banat pana iti iei unban.
Daca numai ai alte intrebari am sa te rog sa numai faci fc.
Am văzut ca el da la mulți unban , sau le rasp daia ,și unde am dat eu tag la mulți membri staff?la tlb am dat doar

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus