Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:bamby
Id-ul tau:36656
Motivul banului:am primit ban ca am jucat pe un un server de fivem cu moduri gen teste pt moduri si am fost on pe dis cu server ul si anticheat mi a dat ban pt asta , sever ul nu era unu de rolplay sau ceva era doar pt teste moduri era si npc adica nu mi se pare corect , daca era un server ca si fury romania sau fplayt dar cum consideri . sever ul ala ca ca si server ul ala Antrenamente ,pe ala nu sunt scene de rolplay sunt doar pt antrenament atat asa e si cu asta plus ca era si unu random era fara pers era pe el 2 3 persoane pe el , acel sever e de teste pt moduri poti sa intri si pe el sa vezi dar trebuie sa ti bagi un mod , atata tot
De ce doresti unban?: pt ca nu mai am baniii 😂😂😂 , dar si ca nu mi se pare corect
Ban-ul este activ si pe discord?:cred ca da . am primit [bamby0819] dis ul

New member
Pune o poza cu banul
era doar un server de test atata tot nu era un server de rolplay , si mi o mai dat si ban fara sa i zic ceva sa i explic ce sa intamplat sau ce server e sau mna chesti din astea , sper sa imi iau unban ca nush ce sa zic de ban ul asta

Atașamente

• FiveM® by Cfx.re 06.10.2024 18_47_29.png
    FiveM® by Cfx.re 06.10.2024 18_47_29.png
    128,6 KB · Vizualizări: 3
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Nu aveti voie pe niciun alt server, indiferent ca este de roleplay sau nu.
Ban-ul ramane!
T/C​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus