Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Fabulino
Id-ul tau:21747
Motivul banului:AM mers cu scuterul pe contrasens a intrat uni in mine iam dat un pumn din greseala mia dat inapoi 2 pumni si lam culcat pe ala .
De ce doresti unban?:Am un job de smurd care il iubesc si am aproape 300 de ore pe sv nu as dori sa imi termin activitatea aici . daca miam luat ban pentru ca lam omorat pe ala tin cont de concesinte si ma puteti pedepsi cu jail .am mers cu scuterul pe contrasens sa izbit unu cu motosul in mine cupa sa izbit si o dacia a omorat o persoana mam dus sa fac persoana bine ala cu motorul nua zus sau dau asigurarea vream sa io dau dar din greseala iam dat un pumn el a spus ca cine sunt eu sa dau in el mia dat vreo 2 - 3 pumni am fugit o iesti si aia din dacie si dupa lam culacat pe ala dupa ce lam culcat mi so blocat tot vreo 20 de secunde si mo scos de pe sv
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Atașamente

• Captură de ecran 2024-09-28 235752.png
    Captură de ecran 2024-09-28 235752.png
    272,4 KB · Vizualizări: 0
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Daca ai deja o cerere deschisa, pentru ce mai deschizi inca una?
T/C​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus