Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:mela
Id-ul tau:15601
Motivul banului:eu aveam eulen in pc si dadeam troll pe alte sv, mi am luat ban pe pirania pvp si tlb si radu m au luat la check,gasindumi eulen ul care a fost injectat in urma cu 24 de ore cand eram pe pirahnia pvp si 20 de ore cand m am jucat pe evolve antrenamente cu niste prienteni si ei si au bagat codul si eu m am ofitcat, dupa primesc mesaj de la tlb sa intru pe vc si am intrat,a dacut pc checkul si a gasit eulen si tz care il aveam de mult,si chiar imi pare rau ca m am jucat pe alte sv dar prieteni nu se mai joaca pe haos dar m am plictisit singur,sper sa ma iertati si va promit ca nu o sa mai folosesc pe nici un sv cod

De ce doresti unban?:imi place oarte mult haos si am facut si eu 800 de ore si o sa se baga si joburile noi si nu vreau sa schimb sv ul, sper sa imi mai oferiti o sansa deoarece imi place foarte mult
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu este

Atașamente

• blacklist.png
    blacklist.png
    78 KB · Vizualizări: 3
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Ramane. Dreptul de plata il discuti cu denis.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus