Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau:Stefan
Id-ul tau:640
Motivul banului:Toxicitate am injurat un high staff nu mi am dat seama de consecinte pentru ca statusem 20 de minute la un tk si urma sa imi iau jail cand nu trebuia sa imi iau si a venit un high staff care nu ma suporta si a venit la tk numai sa isi de a cu pararea asa a zis iar dupa ce am inceput sa tipam unu la altul pana la un moment cand ma scos de pe camera tickete si mi a aplicat jail ul si fiind nervos l am injurat pe admin in privat pentru ca eu voiam sa muncesc sa fac banii era 3 dimineata si niste baieti faceau provoking imi dau seama ca nu trebuia sa il injur si imi cer scuze la adresa lui
De ce doresti unban?:pai sunt vechi de sv m am atasat de comunitatea asta si nu pot pleca pe alta pentru ca m am obsinuit cu staff ul vechi cu playeri vechi si ma joc foarte mult pe sv am facut 34 de ore pe sv si mi am luat ban de cateva zile si faceam mai multe si as dori unban si nu o sa se mai repete mai ales ca vin sarbatorile sa fim si noi mai buni=)
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu,nu sunt banat de discord

Raportează

Din Pacate nu am dar toata faza a fost asa Mi a facut tk un baiat nu mai stiu ce era exact hai sa zicem pg el mi a aratat faza cu pg ul pe filamre eu am zis ca la mine nu s-a vazut si am aratat si filamre si a zis ca design ul se roleaza eu am zis pai daca nu am vazut ca am intrat in stalp cum sa rolez si a zis ca nu conteaza trebuia sa rolez dupa ce m am contrazis eu cu el ca eu nu am vazut ia picat pe mine si a zis dar cu masina aia de ce mergi asa pe doua roti eu am o masina personala care merge pe doua roti si o permite scriptul a spus si escobar ca pot merge cu ea daca permite si a venit escobar la tk unde a facut mai rau ca acolo nu a fost design ca de ce l am urmarit pe baitu ala cu masina tot felu de inventi sa ma sanctioneze dupa am inceput sa ii zic ca nu e asa si ca iventeaza a inceput sa tipe si am inceput sa tip si eu ca nu ma sanctioneaza corect si la un moment dat ma scos de pe camera tk si ma sanctionat si eu de nervi l am injurat desi nu trebuia sa fac asta

New member
Salut! UNBAN nu primești datorită faptului că minți in continuare au fost mai mulți din staff acolo și după ce ți am acordat sancțiunea ai inceput să urli la mine și să vorbești urât și după ai inceput să ne înjuri in privat + pe băiatul care a făcut ticket , te am băgat și cu Denis atunci apel și ne chemai in privat să ne dăm cameră că tu ești smardoi . T/C

New member
Las aici o poza cum înjuri in privat și dacă este nevoie pot lua legătura cu băiatul care ți a făcut ticket ul să arate și el conversația .

Atașamente

• Screenshot_2023-12-12-10-47-02-715_com.discord.jpg
    Screenshot_2023-12-12-10-47-02-715_com.discord.jpg
    411,3 KB · Vizualizări: 6
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus