Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Adrian

Id-ul tau:24434

Motivul banului:disc in rp

De ce doresti unban?:pentru că adminul care mi-a dat ban nu mi-a arătat o filmare sau o dovadă m-am stat să mă rog de el sa vad o dovadă și apoi daca el vrea să îmi de-a unban sa îmi de-a dar eu susțin că dacă poliția mă pierde eu mă duc la un garage si bag mașină in garage si dau disc nu este nimeni după mine nu este disc in rp apoi cum îmi știa aia id-ul cum m-au găsit?
Ban-ul este activ si pe discord?: (Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici.)nu

Member
Ban-ul ramane! Invata sa faci un RP de calitate si nu mai fi las, asuma-ti cand faci ceva! Tu daca ramaneai pe oras, veneau politistii dupa tine cu termala cu tot si te gaseau. M-am consultat si cu Phoenix pe tema asta

Member
Ban-ul ramane! Invata sa faci un RP de calitate si nu mai fi las, asuma-ti cand faci ceva! Tu daca ramaneai pe oras, veneau politistii dupa tine cu termala cu tot si te gaseau. M-am consultat si cu Phoenix pe tema asta
hai că mă găsiți voi tot o sa fug🥱

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus