Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Don
Id-ul tau:42423
Motivul banului: TROLL
De ce doresti unban?: Deoarece nu faceam TROLL , ma bateam cu o fata in zona publica deoarece i am zis as nu il ia pe prietenul lui ce ne injurase , a venit adminu si ne a dat ban de TROLL fara sa zic nmk , doresc o sansa pentru a va arata ca nu fac TROLL va rog frumos ,am 25 ani nu cred ca fac TROLL.
Ban-ul este activ si pe discord?: da dar asta dintr un alt motiv , am fost banat acm un an (tiganu3908)

Atașamente

• Screenshot_62.png
    Screenshot_62.png
    64,5 KB · Vizualizări: 4
New member
nu , nu am o filmare din pacate , dar poti vb cu el te rog si ii zici daca imi poate oferi o sansa sa vada ca nu s troller pan la urma am 25 ani te rog , zii ca imi cer scuze daca l am deranjat cu cv

New member
poti vb cu el si sa imi spui daca imi poate oferii o sansa la unban si sa ii arat ca nu s TROLLER

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Daca te referi la situatia de langa sectia de politie cand erai cu prietenul tau, bateati smurdul de acolo si faceati vdm cu masina furata de la mine, ramai banat.

Member
Din pacate banul ramane! daca vrei o poti plati la denis cand face sesiuni de donatii. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus