Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: swenxyz
Id-ul tau: 248
Motivul banului: Mi am luat ban pentru ca mi a aparut un kkt pe ecran de la tx cica si ca am dat eu cu triggere dar eu imi terminasem temele am intrat pe server ca eram in smurd si mi a aparut aia pe ecran si trimis pe meme ca nu stiam ce e si credeam ca e un bug am dat reconnect si mi am luat blacklist de la andrew si ca am trimis o poza cu hacku la sedinta inainte de wipe care nu era a mea si trebuia sa fiu luat la pc check atunci si nu am mai fost luat, aici e exact poza care am trimis-o pe meme azi, puteti si acum sa ma luati la pc check chiar daca nu cred am facut nimic. Andrew mi a spus ca eu am dat triggere sau ceva sa imi apara meniu ala dar nu stiu ce e exact si de aia am dat si poza si am vrut sa raportez problema, dar eu am dat relog dupa. Sper ca se rezolva ceva asta e ultima mea speranta
De ce doresti unban?: Pentru ca am muncit mult si mi a placut sv de cand m am apucat inainte de wipe, si nu am ce sa ma joc chiar imi doresc foarte mult sa revin inapoi pe server
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu, dar am timeout

Atașamente

• ln4JTOl.png
    ln4JTOl.png
    148,2 KB · Vizualizări: 15
Ultima editare:
Member
Tinand cont ca te joci de un an la noi pe server, 1702130479537.png iti voi scoate ban-ul. Se poate sa fie vreo eroare ce ti-a aparut tie.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus