Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: iliuta
Id-ul tau: 40178
Motivul banului: rdm
De ce doresti unban?: Am primit ban pe motiv de rdm pentru ca am avut o altercatie cu o mafie in care am fost si am primit pk iar dupa a doua zi ei se tot plimbau pe la un magazin unde eu si prieteni mei ne am angajat dupa si din cate stiu dupa ce iti iei pk tu nu ii stii pe ei si nici ei pe tine deoarece tu practic te reincarnezi dar ei au venit acolo si il tot cautau pe coco bine ei care au zis ca , cauta un om cu plete si dupa ne am intalnit toti in spatele magazinului si am inceput sa vorbim iar unul dintre ai lor au inceput sa il injure pe un prieten de al meu (coco) dar grav ma rog iar dupa el a scos bata dupa coco si el a bagato da pana sa o bage coco a dat iar dupa un alt prieten care nu si a luat pk a dat in altul care era cu ala de injurase si la omorat iar adminul a spus ca cica rdm dar nu prea este rdm daca el nu si a luat pk iar eu nu stiu de ce am primit deoarece am dat in el dupa ce a murit iar chiar daca sa ar pune alexandru cel care nu si a luat pk mi a povestit practic tot ce s a intamplat si ca am fost in acea mafie si in cazul asta nu se mai pune ca rdm si pe langa asta cel care a facut ticket el facuse ticket in roleplay deoarce coco murise la dus la spital dar noi inca eram acolo deci se considera ca ticket in roleplay plus nu stiu cum se numeste dar el nu ar fi trebuit sa ne stie deaorece ne a dat pk iar cum ziceam practic noi ne reincarnasem deci nu avea de unde sa stie de noi el nefiind sanctionat cu nimic de catre id 14 pe numele lui ANDREI.(liderul avea sub 80 ore)
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

Atașamente

• image_2024-09-01_004633805.png
    image_2024-09-01_004633805.png
    26,7 KB · Vizualizări: 4
Member
salut, vb cu adminul care te a sanctionat si revin cu un raspuns

Member
am discutat cu adminul, sanctiunea ramane fii mai atent data viitoare t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus