Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Andu
Id-ul tau:41079
Motivul banului:bug abuse, mi se blocase tasta u pe care o folosesc pentru a ,,lesina,, , si nu vorbeam, nu mergea microfonu, merge din 5 in 5 minute
De ce doresti unban?: pentru ca mi se blocase tastatura din cauza laptopului meu foarte slab, lucru care nu mi permitea sa las tasta U, tasta u fiind cea pe care o folosesc pentru a sta pe jos/pentru a ,,lesina,, , faza cu vorbitul e din cauza microfonului, merge cand vrea , daca considerati ca e vina mea faceti asa, eu vorbeam de dinainte sa se deblocheze tastatura , adica faza cu lesinatu, nu cred ca voia cineva ban perm cand putea zice da sau nu , o sa incerc sa repar faza cu microfonul si sa mi iau o tastatura externa pentru laptop. Asta e primul server de fivem pe care joc, si singurul , nu asi vrea sa se termine asa experienta mea aici
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

Member
ai primit unban de data asta jail nu ti dau, deoarece daca primeai jail l ai fi terminat deja. Data viitoare sa fii mai atent!!!! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus