Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:katana
Id-ul tau:2864
Motivul banului:Tranzactii OOC.
De ce doresti unban?:ca n am facut nimic
Ban-ul este activ si pe discord?: nu
Vreau sa stiu de ce mi a fost respinsa cererea trecuta si vreau sa vad o dovada cum ca eu am facut tranzactii ooc, am inteles de pe discord ca s au vandut bani pe joc pe bani reali pe un server in care eu nici macar nu eram bagat, am intrat pe HAOS dupa mult timp si am cerut bani pe strada la playerii ca sa pot sa mi fac asiguare la masina(aveam 0 bani la mine si 0 in banca), am cerut 1k si am primit 50k, nu mi se pare normal ca eu sa mi iau ban doar pentru ca cineva mi a dat bani asa ca a vrut el, eu n am platit nimic pentru banii aia, pot sa arat si tranzactiile de pe paypal/paysafe/card sau orice istoric de tranzactii, plus ca din poza care a pus o denisake pe discord,acolo erau bani de la 1M in sus, am stat 20-30 de minute pe server, m am plimbat cu masina si mi am schimbat hainele, nici macar n am folosit banii aia sa mi cumpar arme sa trollez sau cine stie ce sa fac cu ei, eu am vrut doar sa mi iau asigurare la masina sa ma plimb si atat, banii imi pot fii si scosi de pe cont doar unban sa iau pentru ca sunt nevinovat. @Fonicu

Well-known member
T/C cum ti s a spus si in prima cerere, ban-ul ramane

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus