Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: armaghedon
Id-ul tau: 4276
Motivul banului:
image.png

De ce doresti unban?:

mi-a fost spus de RyotStyle [30] ca era cineva cu camionul care zbura, venind la mine ulterior zicand ca "de ce zbor cu camionul" și mi-a dat ban când nici măcar nu aveam de a face cu ceva de genul , eu veneam de la vamă avand ulterior rp cu politia cand chiar si el stia asta și persoana cu care a avut el acest incident s a aflat in celalat capat al paletoului din locul din care a iesit din no clip spunand "coboara din camion" , iar in momentul in care m a oprit ca sa ma "baneze" erau langa mine si alte 3 camioane cu care veneam de la job ul de gunoier (cei cu care facusem cursa) sunt foarte sigur ca am fost confundat cu o alta persoana/hacker ,ceea ce ma deranjeaza este ca nici măcar nu mi-a fost acordata sansa de a explica treaba asta si nici macar nu era sigur daca eu eram acel hacker , mergea doar pe presupuse. (tin sa mentionez faptul ca el nu prinsese hackerul in momentul in care m a oprit , si ca nici macar nu a reusit sa ii prinda id ul..)

Ban-ul este activ si pe discord?: Nu.

Ultima editare:
Member
In momentul in care am venit la tine nu era nici un camion la tine erai nanga showroom ai spus ca nu era nimeni la vama si ti-am zis ca pana la un pc check ramai banat

New member
In momentul in care am venit la tine nu era nici un camion la tine erai nanga showroom ai spus ca nu era nimeni la vama si ti-am zis ca pana la un pc check ramai banat

era un domn de la politie cu care am facut rp si m a lasat sa trec

New member
pai si asta astept sa mi dea cineva pc check orice ca nu am treaba eu ti-am zis ca sa mi faci acolo pe moment dar n ai mai raspuns

Member
Aseara ai spus ca nu era nimeni la vama aia imi place ca acum schimbi povestea

New member
Aseara ai spus ca nu era nimeni la vama aia imi place ca acum schimbi povestea
Gresit, am spus ca nimeni nu era pe partea din care veneam eu pentru ca m-au lasat sa trec , oricum erau detalii care nu-si aveau rostul tu ai stat intr-un loc in timp ce mi dadeai ban si nici nu mi-ai explicat clar situatia

New member
pai da bine dar cine o sa compenseze faptul ca n am jucat in timpul asta , bine nu este o mare pacoste , dar am si eu un program , lucrez , si nu pot mereu sa fiu acolo

New member
Ori cum astept sa raspunda un pc checker
eu ieri eram foarte dispus sa mi dai acel pc check de care ai tu nevoie pentru nu stiu eu ce, si n-ai facut o si am stat degeaba , nu te invinovatesc dar puteai sa explici mai clar si sa spui care este situatia pentru ca n as fi fugit niciunde am avut o conversatie de maxim 20 de secunde si eram foarte dispus de a iti explica cum statea treaba, sper ca stii

Member
Ti-am explicat destul de clar ca am vazut un baiat care zbura cu camionul de gunoi pe blipusri aparea un nume asemanator cu al tau si ai aprut fix unde era el de aia nu ti-am dat permanent de hack pentru ca nu am fost 100% sigur daca esti tu de aia ti-am spus pana la pc check deci fi-am dat o sansa sa te poti juca dinou

New member
Ti-am explicat destul de clar ca am vazut un baiat care zbura cu camionul de gunoi pe blipusri aparea un nume asemanator cu al tau si ai aprut fix unde era el de aia nu ti-am dat permanent de hack pentru ca nu am fost 100% sigur daca esti tu de aia ti-am spus pana la pc check deci fi-am dat o sansa sa te poti juca dinou
Bun , te înțeleg nu prea mă pricep așa de bine la blipsuri , păi știu ca poate ai văzut nume asemănător cine știe poate cineva are un nume asemănător poate ne-am gândit la același nume și ce contează , dacă era asemănător nu puteai și tu ca un staff să ai poate o filmare și să te uiți la toată faza încă o dată ? Sau poate să fugi după acel băiat cum ai apărut în fața masinii mele , eu am crezut ca am greșit ceva în roleplay ul anterior și ca poate sa fiu avertizat sau ceva , oricum am oprit când mi-ai spus n-aveam motiv de a fugi .

New member
Pot te rog sa primesc un raspuns, sau nu se ia nimic in serios?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus