Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Andrei
Id-ul tau: 4517
Motivul banului: Troll
De ce doresti unban?: Pentru ca nu am facut absolut nimic ca sa zici ca a fost troll. Faptul ca m-au cules 2 de pe strada care se plimbau cu un jeep de la paramedici, eu am urcat la ei, mai apoi ne-am oprit langa politisti, m-am dat jos si am cooperat cu politistii vi se pare troll? Pe ceilalti 2 nu-i cunosteam, n-am nicio treaba cu ei. Uitati-va sa comparati orele pe joc, orele mele cu orele lor, probabil ei isi merita ban ul, dar eu n-am facut nimic.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu este.

New member
eu am vazut ca te strigau pe nume ! nu te cheama cristi ? si va urmaream de mult ... voi nu ati avut nici o treaba cu rulatul sau cu regulile de pe acest server !
poti sa pui o filmare sa vad si din perspectiva ta daca doresti ...

New member
nu frate, nu ma cheama cristi si n-am nicio treaba cu ei, n-au de unde sa ma stie pe nume.. am inteles ca ne urmareai, si eu sunt de aceeasi parere cu tine, ca am fost cu ei in masina, dar ceea ce am facut nu mi se pare troll.. adica eu unul mi se pare ca am rulat, mai ales cand m-am dat jos la politie si am cooperat cu ei. filmare nu am pentru ca nu mi-a trecut o secunda prin cap sa o salvez ca voi avea nevoie, asa ca, ramane la alegerea ta.. cum consideri tu, daca vrei sa-mi scoti banul bine, daca nu .. iarasi bine. eu ti-am zis o chestie ca n-am nicio treaba cu ei, nu-i cunosc. daca eram in cardasie cu ei nu stateam sa ma complic sa mai fac cerere unban, ci intram pe alt server sa trollez, corect? iti trimit si o poza cu buletinul sa vezi ca nu ma cheama cristi? :)))

New member
Deci sa inteleg ca nu iau unban daca nu a raspuns nimeni pana acum?

New member
ok o sa iti dau unban dar la next fail o sa ai blacklist ! o zi buna ! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus