Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Zenu
Id-ul tau: 9961
Motivul banului: am iesit din factiune de pe joc avand 9 zile pana sa mi le scoata cnv de pe discord pt a nu mai lua paydayu,dar regret ca am fct asta deoarece am ban si consider ca meritam toti o a2a sansa
De ce doresti unban?: Deoarece vr sa ma joc cu prieteni mei si deoarece consider ca se poate ierta aceasta greseala deoarece nu am fct o cu intentie
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

Atașamente

• Screenshot (374).png
    Screenshot (374).png
    268,6 KB · Vizualizări: 8
Well-known member
O sa vorbesc cu admin ul care ti a dat ban.Revin cu un raspuns.

Well-known member
@Zake HAOSRO .
Numele tau: Zenu
Id-ul tau: 9961
Motivul banului: am iesit din factiune de pe joc avand 9 zile pana sa mi le scoata cnv de pe discord pt a nu mai lua paydayu,dar regret ca am fct asta deoarece am ban si consider ca meritam toti o a2a sansa
De ce doresti unban?: Deoarece vr sa ma joc cu prieteni mei si deoarece consider ca se poate ierta aceasta greseala deoarece nu am fct o cu intentie
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

Well-known member
Numele tau: Baba yaga
Id-ul tau: 36864
Motivul banului: am facut tiket la jail si eram buguit in masina si nu putea sa se teleporteze la mine si mi a dat warn degeaba si mai unul pentruca am facut tiket in rp chiar daca el mi a dat cu bata in cap in zona publica

Atașamente​

Deschide alt topic, nu aici faci cererea

Well-known member
Membru staff
Imi pare rau dar nu ai voie sa dai "paraseste factiunea". Trebuie sa astepti sa ti se accepte cererea de demisie si sa fii scos din factiune.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus