Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Cristi
Id-ul tau: 3290
Motivul banului: Ma sancioneaza pentru comportament neadecvat la tk, pentru ca eu am vrut sa chem un grad mai mare si el mi-a spus ca e total alegerea lui si atunci l-am injurat. Si in al doilea rand nu avea filmari din prespectiva lui cand ma sancionat.
De ce doresti unban?: Vreau sa ma joc .
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu

Member
Acceptat ! Încarcă o filmare pe yt ( atașezi link ul aici )cu tot ce sa întâmplat ! Și găsim o rezolvare

Ai 24h sa postezi o filmare altfel cererea ta va fii închisă

Member
Specific ca era si comisaru si andrei on pe joc si nu a vrut sa ii cheme ca ia din timpul lui

Member
Si as dori sa prezinte si el filmare cum am facut eu comportament neadecvat la tk

Well-known member
@Cristi Staff-ul la ticket nu este obligat sa iti cheme un grad mai mare, cum a spus si in filmare.Tu trebuie sa ne arati o filmare cu tot ticket-ul si daca aceea filmare dovedeste ca ai fost sanctionat gresit atunci ban-ul v a fi scos, daca nu ai o filmare cu tot ticket-ul nu avem cu ce sa te ajutam si ban-ul ramane.

Member
Pai vreau si eu o filmare daca se poate cand eu am facut comportament neadecvat la tk

Member
@Cristi Staff-ul la ticket nu este obligat sa iti cheme un grad mai mare, cum a spus si in filmare.Tu trebuie sa ne arati o filmare cu tot ticket-ul si daca aceea filmare dovedeste ca ai fost sanctionat gresit atunci ban-ul v a fi scos, daca nu ai o filmare cu tot ticket-ul nu avem cu ce sa te ajutam si ban-ul ramane.
Asta nu ar trebui sa arate staff-ul dovada?

Well-known member
Staff-ul a aratat o cand a facut cerere sanctiune, nu e obligat sa o arate aici, tu trebuie sa arati o filmare ca ai fost sanctionat gresit.

Member
Când l-am chemat sa ii arate filmarea și lui Andrei , el nu avea filmare cu tot ticket-ul și aș dori și eu să fie verificat daca are filmare cu tot ticket-ul cap coada

Member
odata ce a aratat filmarea unui grad mai mare pentru ca tu sa primesti banul nu mai e obligat sa o tina dac tu crezi ca el a sanctionat gresit revi cu o dovada in reclamati staff t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus