Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau:Stefan
Id-ul tau:640
Motivul banului:Toxicitate am injurat un high staff nu mi am dat seama de consecinte pentru ca statusem 20 de minute la un tk si urma sa imi iau jail cand nu trebuia sa imi iau si a venit un high staff care nu ma suporta si a venit la tk numai sa isi de a cu pararea asa a zis iar dupa ce am inceput sa tipam unu la altul pana la un moment cand ma scos de pe camera tickete si mi a aplicat jail ul si fiind nervos l am injurat pe admin in privat pentru ca eu voiam sa muncesc sa fac banii era 3 dimineata si niste baieti faceau provoking imi dau seama ca nu trebuia sa il injur si imi cer scuze la adresa lui
De ce doresti unban?:pai sunt vechi de sv m am atasat de comunitatea asta si nu pot pleca pe alta pentru ca m am obsinuit cu staff ul vechi cu playeri vechi si ma joc foarte mult pe sv am facut 34 de ore pe sv si mi am luat ban de cateva zile si faceam mai multe si as dori unban si nu o sa se mai repete
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu,nu sunt banat de discord

New member
Salut! ti am explicat si pe ticket ul de pe discord de ce ai primit ban si nu o sa primesti pana inveti sa te comporti cum trebuie la tickete si cu restul jucatorilor care iti fac ticket ca gresesti , dar tu cand vezi ca gresesti incepi sa ii chemi la intervale in privat si sa injuri de toti mortii in privat . T/C

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus