Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Dio
Id-ul tau: 894
Motivul banului: Toxicitate
De ce doresti unban?: il injur pe politist ca ma pune sa spun ceva de 20 de ori si nu ma intelege, vine gradul mare si nici nu am timp sa explic ce se intampla ca imi iau ban. ba frate facem roleplay pe serveru asta sau nu ca antrax a intrerupt un roleplay foarte avansat pentru ora la care s-a desfasurat. m-am enervat cum toti se enerveaza cand ceva nu merge cum trebuie si nici nu i-am zis cu rautate.
Ban-ul este activ si pe discord?: nu ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
Numele tau: Dio
Id-ul tau: 894
Motivul banului: Toxicitate
De ce doresti unban?: il injur pe politist ca ma pune sa spun ceva de 20 de ori si nu ma intelege, vine gradul mare si nici nu am timp sa explic ce se intampla ca imi iau ban. ba frate facem roleplay pe serveru asta sau nu ca antrax a intrerupt un roleplay foarte avansat pentru ora la care s-a desfasurat. m-am enervat cum toti se enerveaza cand ceva nu merge cum trebuie si nici nu i-am zis cu rautate.
Ban-ul este activ si pe discord?: nu ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
Ai facut deja reclamatie in privinta asta,astepti raspunsul reclamatiei iar daca tu ai dreptate cu acest "rp avansat" facut de catre tine,vei primi automat unban. Te rog sa astepti raspunsul si sa nu mai insiti pe acest motiv!!!

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus