Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Ion

New member
Numele tau: Ion Fanache
Id-ul tau: 5234
Motivul banului: Ca cica as fi facut infinity punch si am luat avertisment pt un pg mic facut in puscarie , i am batut pe baieti si ei probabil sau ofticat si au facut ticket ca sa mi faca mie rau. si am luat ban 7 zile pt ca mai aveam 2 avertismente
De ce doresti unban?: Deoarece voiam sa ma mai ocup de familia mea sa i au taskurile deoarece trebuie sa le predau sindicatului, sa merg la war uri si sa ma distrez in continuare pe oras, daca primesc voi fi cel mai fericit
Ban-ul este activ si pe discord?: NU.

Ultima editare:
Well-known member
Ai fost sanctionat gresit in ceva warn pe care l ai primit? Indiferent daca gresala a fost minora

Ion

New member
In primul rand nu mi s a arătat și mie o filmare unde as fi făcut infinity punch, in al doilea rand, am primit warn pentru un pg mic care nici nu știu dacă a fost vina mea sau nu.... și tre sa stau toată sapt fără sa fac nmc, e trist @Rabbyty

Member
Atata timp cat ai fost sanctionat corect, trebuie sa astepti cele 7d sau ai posibilitatea sa iti platesti unbanul, daca nu ai fost sanctionat corect poti face o reclamatie staff si sa nu mai astepti cele 7d. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus