Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: cezzy
Id-ul tau: 30465
Motivul banului: zica ca troll dar nu am fct troll eram ma deplasam la apel ca sunt in smurd si se spawneaza pericon in fata mea si imi da instant ban permanent frt da nu lam vz nici auzit
De ce doresti unban?: ca nu am fct troll si aveam apel si si nu lam vz ca era moto si am pc slab si nam apucat sai zic nmk ca mia dat ban frt pe nedrept
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu cred

Member
Salut, as dori o filmare din perspectiva ta daca ai, ai 24h la dispozitie sa incarci filmarea pe yt si sa trimiti link ul!!

New member
nam filmare ca da crash da vei vedea la el pe yt oricum naveti cei face
ca e youtuber

Member
Numele tau: cezzy
Id-ul tau: 30465
Motivul banului: zica ca troll dar nu am fct troll eram ma deplasam la apel ca sunt in smurd si se spawneaza pericon in fata mea si imi da instant ban permanent frt da nu lam vz nici auzit
De ce doresti unban?: ca nu am fct troll si aveam apel si si nu lam vz ca era moto si am pc slab si nam apucat sai zic nmk ca mia dat ban frt pe nedrept
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu cred
salut,stiu ce sa intamplat,vei primi unban cat de curand

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus