Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Boatiny
Id-ul tau:28182
Motivul banului:Afiliere server discord A Place to Chill
De ce doresti unban?: Pentru ca nu eram activ pe acel server,am primit invite pe acel server cand am intrat in Cartel de Medelin acum ceva timp,stiu ca in mare parte este si prostia mea pentru ca nu am vazut anuntul dupa serverul Haos dar inca sper la un unblacklist + ca nu stiam absolut deloc ce se discuta pe acel server si ce se intampla.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ): Pe discord nu am ban.

Member
Numele tau:Boatiny
Id-ul tau:28182
Motivul banului:Afiliere server discord A Place to Chill
De ce doresti unban?: Pentru ca nu eram activ pe acel server,am primit invite pe acel server cand am intrat in Cartel de Medelin acum ceva timp,stiu ca in mare parte este si prostia mea pentru ca nu am vazut anuntul dupa serverul Haos dar inca sper la un unblacklist + ca nu stiam absolut deloc ce se discuta pe acel server si ce se intampla.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ): Pe discord nu am ban.
Ai avut timp 24h sa iesi de pe server

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus