Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Nitu Laurentiu Cristian
Id-ul tau: 29653
Motivul banului: Troll
De ce doresti unban?: Salut, am fost banat pe motiv de troll si tot ce-am facut a fost sa fur o masina ruland si dupa sa fac VDM pe cineva din prostie. Imi inteleg greseala doar ca nu consider ca acesta era un motiv pentru a primi ban permanent, in schimb m-a facut sa inteleg ca nu e ok ce-am facut si imi pare rau. Chiar imi place sa ma joc pe acest server de fivem, am facut in ultimele 3 saptamani aproape 70 de ore si va asigur ca scopul meu nu era sa incalc regurile si nu se va mai repeta. Va Multumesc!
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu

Member
Numele tau: Nitu Laurentiu Cristian
Id-ul tau: 29653
Motivul banului: Troll
De ce doresti unban?: Salut, am fost banat pe motiv de troll si tot ce-am facut a fost sa fur o masina ruland si dupa sa fac VDM pe cineva din prostie. Imi inteleg greseala doar ca nu consider ca acesta era un motiv pentru a primi ban permanent, in schimb m-a facut sa inteleg ca nu e ok ce-am facut si imi pare rau. Chiar imi place sa ma joc pe acest server de fivem, am facut in ultimele 3 saptamani aproape 70 de ore si va asigur ca scopul meu nu era sa incalc regurile si nu se va mai repeta. Va Multumesc!
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu
pe langa ce ai subliniat tu acolo,ai mai facut si un tk pe dis unde ti-am zis motivul,pe langa ca mergeai cu masina claxonand pe langa sectia de politie,dadeai in toti pereti si nu aveai nimic,apoi furi masina de pd din curte fara sa rulezi sau ceva,si fugi cu ea,claxonand si dand in pereti! Ban-ul ramane,fai o reclamatie staff. T/C

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus