Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Vlad
Id-ul tau: 1528
Motivul banului: Fenta ck
De ce doresti unban?: Deoarece as dorii sa continui rp ul pe server si sa ma distrez alaturi de tovarasii mei macar acum de Paste. Nu am crezut ca se va ajunge la aceasta sanctiune, m am speriat in acel rp (de urmarire) si am dat disc, fara a ma gandii la consecinte, crezand ca iau doar pt disc, insa nu inteleg de ce s a ajuns la aceasta sanctiune. Va rog frumos sa imi mai acordati o sansa, deoarece chiar nu vreau sa stau iar pe partajarile prietenilor zi de zi sa ma uit, chiar am pofta de a juca.Iar pentru a fi corecti, va rog frumos sa imi oferiti sanctiunea de jail 360 de minute pentru disconnect in roleplay, va rog eu mult, pentru ca macar acolo am sperante. Va rog mult sa imi oferiti jail dar sa imi permiteti sa imi continui joaca pe server. Paste fericit !
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
Ck ul rămâne, nu există scuza ,, m am speriat de acea urmărire și am dat disconnect,,. Este banală scuza avand in vedere ca ti ai dat disconnect constient ca urma sa ti iei ck pentru jefuit! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus