Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:-TeG-Lukian
Id-ul tau:8312
Motivul banului:scam
De ce doresti unban?:deoarece mi am luat ban pt un motiv aiurea, din moment ce cred ca s a si vazut pe filmarea copilului ala ca i am zis ca nu jucam barbut pe masini deoarece nu e a mea si daca vrea sa joace pe bani, context in care i am zis asta pana sa arunce zarurile. Cu o zi in urma am facut si eu ticket pe treaba asta si adminul/helperul sau ce grad o fi avut a zis ca e alegerea lui daca imi da sau nu masina castigata la barbut...
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ):NU

Atașamente

• 2024-04-29.png
    2024-04-29.png
    294,2 KB · Vizualizări: 2
Member
Te salut. Ban-ul ramane in regulament scrie clar.. citez:
  • Este o regulă de neclintit că pariurile stabilite între personaje trebuie să fie onorate, prin urmare nu este permis să induceți în eroare sau să înșelați alți jucători refuzând să plătiți mizele la barbut sau alte activități similare.

Deci prin urmare nu ai voie sa induci pe cineva in eroare si sa i spui ca i oferi ceva iar dupa sa nu-i mai dai nimica.
    Poti sa iti platesti ban-ul prin deschiderea unui ticket pe discord.

⚙️

Haos Regal

⚙️

discord
    .gg
    /haosro

⚙️

Contact
    (discord
    )
    : eduard
    _bmk​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus