Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau:Alex
Id-ul tau:10450
Motivul banului:comp neadv la tk
De ce doresti unban?:pai mam comportat frumos nu am injurat sau ceva sa zici ca nu respect.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu1714024857436.png

Member
Banul expiră în 3 zile de la data când ai fost sancționat… regulamentul este pentru toți.. dacă crezi ca ai fost sancționat pe nedrept o filmare te rog … altfel voi închide TK

New member
Bro mam comportat fromus nici nu team înjurat nimica,de ce îmi dai ban dacă nu am zid nimica +vreau sa vad filmarea ca am avut comportament neadecvat la tk ca e datoria ta ca adm sa ai filmare

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Bro mam comportat fromus nici nu team înjurat nimica,de ce îmi dai ban dacă nu am zid nimica +vreau sa vad filmarea ca am avut comportament neadecvat la tk ca e datoria ta ca adm sa ai filmare
Filmarea trebuie să vii tu cu ea ca să dovedești ca ai fost sancționat pe nedrept.
Deci, ai filmare sau nu?

New member
Bro tu trebe sa ai filmare ca adm dacă nu nu ai voie sa sancționezi pana nu-mi arăți filmarea de ce miai dat ban fără să-mi arăți filmarea ca eram pe joc?

New member
Eu o să-ți fac o reclamație deoarece nu miai arătat filmarea și eram pe joc

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Dacă crezi ca ai fost sancționat pe nedrept fă o reclamație staff, atașând DOVADA , fără dovada aceasta nu va fi luat în considerare.

Banul rămâne.

Topic closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus