Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Viniciusb
Id-ul tau:30727
Motivul banului: Am dat un dissconect in rp ceea ce a foat gresit ai am primit Bk cu motivul frumos rp
De ce doresti unban?: Vreau coie sa ma joc si eu este singurl servar pe care ma joc de 4 ani si nu ma pot obisnui cu ideea de a nu ma juca macar o ora pe zi stau si la jail si 999 de minute numa sa ma joc te trog eu tlb scoate banu si bk te rog mult stiu ca am gresit da nu o sa mai gresesc ma jur pe mama
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Lasa o poza cu banul cand incerci sa te conectezi pe server

Member
Ba frate eu inteleg ca am gresit ca am dat diss in rp am zis imi pare rau nu mai fac dar nu merit bk pe servar frate joc de 4 ani aici si de cate ori am avut am platit si am facut sa fie bine sa joc numa va rog eu ajutati-ma

Member
Va rog eu frate scoateti bk am zis stau si la jail 999 de minute numa sa ma joc am gresit dar nu cred ca merit bk pe sv eram si suparat ca am luat ck si nu mai aveam chef dar am gresit recunosc nu a fost cea mai buna decizie
Te rog eu TLB daca esti cumva suparat pe mine sau altele iarata rege ca mai glumesc dar va rog sucuzati de data asta gafa va rog …….

Member
Asteapta raspunsul lui @TLB3035 si nu face FreeChat aici va iti voi inchide topicul si te vei alege si cu un WARN !

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Am stabilit deja, ramane, ti-l platesti.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus