Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: adeneul09
Id-ul tau:2017
Motivul banului: Troll
De ce doresti unban:

Am fost banat pe motivul de "Troll", însă cred cu tărie că aceasta este o confuzie sau o greșeală.
Situatia in care am fost banat a fost urmatoarea: [Am intrat intro masina fara sa stiu ce fel de persoane ma vor agresa, iam rugat daca ma pot ajuta cu putina apa, si detalii in privinta Jocului, ei mi au spus ca da, mi au spus sa ma dau jos din masina si mau luat in carca adica in spinare, adica in sapte si am fost buguit in masina mau dat jos intrun loc ascuns de ochii cetatenilor si am fost batut, apoi apare un admin sau idk ce era, vreau sa precizez ca sunt la inceput si imi asum toate consecintele, si apoi primesc ban pe motivul Troll cum am precizat si mai devreme, din pacate nu am o filmare cu aceasta segventa.]
Nu am intenționat să încalc regulile serverului și sunt dispus să ofer orice informație suplimentară sau să particip la orice investigație pentru a clarifica această situație. Îmi doresc să pot reveni pe server pentru a continua să joc în mod corect și să contribui la comunitatea voastră.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru timpul acordat. Aștept cu nerăbdare o rezolvare pozitivă a acestei situații.
Staff

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus