Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Cristi Andrei
Id-ul tau:27391
Motivul banului:Comportament 0 / RP / 0 Regulament 0
De ce doresti unban?: Pentru ca nici eu nu stiu iar ce s a intamplat, adica eram in benzinarie, toti ma injurau cel putin un grup mic si dupa cand am ripostat si eu cu injurii, m am trezit banat, eu zic ca asta nu este un motiv de ban si in primul rand, daca am cateva luni [putine adica] nu inseamna ca restul pot zice si face orice si incepatorii nu au voie nici sa vorbeasca, rusine! vreau unban cum am zis si prima data, e primul server si aici vreau sa progresez ma joc doar aici, aici am toti prietenii, ceva rau nu fac, dar daca sunt atacat, trebuie sa ripostez cu vorbe macar!
Ban-ul este activ si pe discord?:nu

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Lasă te rog o poză cu banul când încerci să intri pe server.

Și o dovadă video cu ce s-a întâmplat, încarcă video pe youtube la nelistate și lasă link aici

New member
Nu am dovada, dar nu cred ca este ok pentru un player incepator de 38 de luni, sa ii dai perma ban, iti las imediat poza cu banul

Member
Un'ban-ed.
Data viitoare abținete. Problema nu o rezolvi prin injuraturi și comportament neadegvat !!

BTW: Este ultima ta șansă. Pentru ca se vede că ai mai avut antecedente.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus