Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Giusto
Id-ul tau:22774
Motivul banului:7 zile stai pe bara,nu imi banezi tu playerii pt besinile tale borate
De ce doresti unban?Deoarece ieri am primit grad staff de la domnul Victor Micula si a zis sa ma ocup de oamenii care fac troll si de cei din sias.Am tras o persoana pe dreapta,ma rog colegul meu si a venit unu cu masina de gunoi si a intrat in noi,s-a dat jos si a dat un pumn pe la ceafa.Eu nu am stiut ca nu am voie sa banezi oamenii+ca pt pumn se dadea unban,acces la sanctiuni nu am,asa ca i-am dat ban pt ce a facut.Repet nimeni nu a zis faptul ca nu am voie sa ii sanctionez.Victor a zis sa ii banezi pe cei care fac lucruri de genu.....
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
Din moment ce nu aveti acces la sanctiuni nu aveti acces nici la ban trebuie sa chemi un staff un acces(ban-ul este inclus in categoria de sanctiuni)
Asteapta un raspuns de la @Denisjke HAOSRO

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Tu ai primit gradele de la Victor doar ca sa te ocupi de SIAS si de trollerii din SIAS. Spui ca nu ai stiut ca nu ai voie sa banezi alte persoane, dar nu era clar ca, cat timp ai gradele astea doar ca sa te ocupi de factiune, nu ai voie sa faci treaba de staff? Nici macar nu aveai access la lista de sanctiuni dupa cum ai spus si tu. Asteptam raspunsul lui sake dar nu prea cred sefule...

New member
Tu ai primit gradele de la Victor doar ca sa te ocupi de SIAS si de trollerii din SIAS. Spui ca nu ai stiut ca nu ai voie sa banezi alte persoane, dar nu era clar ca, cat timp ai gradele astea doar ca sa te ocupi de factiune, nu ai voie sa faci treaba de staff? Nici macar nu aveai access la lista de sanctiuni dupa cum ai spus si tu. Asteptam raspunsul lui sake dar nu prea cred sefule...
te salut,Victor a zis sa ma ocup de cei care fac troll pt sias,adica care ne fac noua troll,asa ca am sanctionat,daca nu imi iau unban,e invatatura de minte

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Ban-ul ramane. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus